Forestillinger

 
 

For voksne:

"Elefanten"Hvem er du når du ikke lenger kan være den du tror du er? Når selvbildet ikke stemmer med speilbildet? Når identitet og realitet ikke lenger henger sammen? Gir du opp, eller gir du slipp, vender blikket fra det som ikke er og ser heller etter noe annet, noe bedre? 
Elefanten er en selvbiografisk fortellerforestilling om hvordan et møte med uforklarlig sykdom endret livet til fortellerkunstner Anette Sandvær. Det handler om forandring og fornyelse, kamp og mot; om å møte utfordringer og ikke minst - å møte seg sjølv i døra. Regi av Aslak Moe 

“Gåten Edvard Munch”- et spennende fortellerforedrag som gjennom bildepresentasjon og fortellinger om medgang og motgang i barndom, arbeid og kjærlighet, viser glimt fra kunstnerens fargerike liv.  

“Peter Christen Asbjørnsen –eventyrkonge, naturfagmann og gourmetkokk” - gjennom anekdoter så vel som fakta om Asbjørnsens mangeslungne liv og karriere, blir vi i dette fortellerforedraget  kjent med spennende og for mange ukjente sider ved eventyrkongen.

“Asbjørnsen og Moe for voksne” – en musikalsk fortellerforestilling med  mindre kjente eventyr fra samlingene, tonesatt med nykomponert og tradisjonell musikk fra hardingfela, traktert av Jon Hjellum Brodal.  Les mer på www.sandvarbrodal.com


Fortellerforestillinger for barn:

“ Herr Asbjørnsen og eventyrene” –  En interaktiv fortellerforestilling om hvordan det gikk til da Herr Asbjørnsen reiste rundt i Norges land og hørte eventyr fra all slags folk, skrev dem ned og gjorde dem til en bok!

“Veslefrikk”- med Sandvær/Brodal. En musikalsk fortellerforestilling om Veslefrikk, en gutt med et stort hjerte som møter en guffen lensmann, store kjemper og får en magisk fele som gjør det vanskelig å sitte stille....  Regi ved Dominic Kelly, samproduksjon med Riksscenen.  Les mer på www.sandvarbrodal.com

"Opp fra havet"- med Fortellevill. En familieforestilling med fortelling, sang, musikk og dans som vever sammen to tradisjonelle historier om havet. Her får du høre hvordan man kan fiske noe opp fra havet-og hvordan det så kan bli helt annerledes enn du trodde... Regi ved Dominic Kelly, samproduksjon med Riksscenen. 

Fortellerstund –med fortellinger, rim, regler og sanger. Ofte bundet sammen av et tema, men ikke alltid! Jeg har med instrumenter som seljefløyte, ukulele eller kalimba og legger vekt på å involvere barna i sang og bevegelse.

Eksempler på program:

-Skilpadderiskilpaddera! Om store og små skilpadder.

-Jeg fant, jeg fant!

-Hvordan reven fikk hvit haletipp og andre lure revehistorier

-Oiaoiaaha! Om dyrene i Afrika og alt de har å gjøre.

Eventyrsøndag på Grünerløkka.jpg